خدمات معمول نگهداری شامل:
آبیاری فضای سبز: با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی و تعیین محدوده ای که فضای سبز در آن قرار دارد میتوان میزان آب مورد نیاز درختان و گیاهان را تعیین کرد. بطور مثال در مناطقی که میزان بارندگی سالیانه کمتر از 700 میلی لیتر باشد، فضای سبز این منطقه در دوران کم آبی و فصول خشک سال نیاز به آبیاری دارد.
مراقبت چمن: خدمات مراقبت چمن شامل چمن زنی دوره ای، مبارزه با آفات، کوددهی و هوادهی چمن که برای تهویه مناسب و عدم جلوگیری از زرد شدن چمن صورت می پذیرد.
کاشت گلهای فصلی: نواحی که در طراحی فضای سبز به گل های فصلی اختصاص می یابد در هر فصل با پوشش خاصی از گلهای فصلی مناسب آن فصل تعویض می شود.
کوددهی، کنترل آفات، بیماری ها و علف های هرز: از مراقبت های معمول برای حفظ یک فضای سبز در مدت طولانی بررسی آفات و بیماری ها و کنترل به موقع آن ها و همچنین بررسی کمبود مواد غذایی و جبران کمبودها می باشد. همچنین برای کنترل علف های هرز که باعث نازیبایی و آسیب به فضای سبز می گردند باید پیشگیری و کنترل لازم را لحاظ کرد.
هرس: اکثر گیاهان چند ساله باید از نوعی هرس منظم بهره مند شوند. هرس گیاهان معمولاً با یکی از اهداف زیر صورت می پذیرد:
به منظور بهبود ظاهر و سلامت گیاه
برای کنترل اندازه یک گیاه
برای جلوگیری از صدمه به اموال
به منظور از سر گرفتن جوانی درختان قدیمی، درختچه ها و گیاهان تزئینی
مالچ پاشی: مالچ به کنترل فرسایش خاک، تنظیم دما و حفظ رطوبت، ایجاد محیط ایده آل برای کشت کمک می کند و همچنین مانع گسترش علف های هرز می شود. علاوه بر این مالچ در فضای سبز جنبه تزیینی دارد و در الگوهای ترکیبی در فضای سبز جایگزین ایجاد کاشت گیاهان است که به علت عدم تحمیل هزینه های نگهداری رواج یافته است. از جمله مالچ های رایج می توان به شن، قلوه سنگ و چیپس چوب اشاره کرد.
لایروبی جوی ها جهت آبیاری: از جمله کارهای دیگری که در زمان نگهداری فضای سبز باید صورت پذیرد گلکاری و واکاری قسمت های عاری از گیاه که به عللی از بین رفته اند(در مورد گیاهان فصلی) و ریکوت کردن سازه های چوبی و رنگ آمیزی می باشد بعنوان مثال پرگولاها، آلاچیق ها، نرده ها، فلاور باکس ها و گلدان ها، سطل زباله، آبنما، برکه، پل، سیستم های آبیاری قطره ای و... باید ترمیم و رسیدگی شود.